Home
BAS JO14-1
2022/2023
 

Wissel JO14-1 - BAS JO14-1 : 1-6


Wissel JO14-1 1 - 6  BAS JO14-1
Competitiewedstrijd
3-6-2023, 10:00 uur
Sportcomplex Ericaweg, Ericaweg 6 Epe

BAS JO14-1 Kampioen

Afgelopen zaterdag is de JO14-1 van BAS voetbal kampioen geworden in de 3e klasse. In de 2e seizoenshelft van dit seizoen werd de JO14-1 ongeslagen kampioen. Het team speelt al een aantal jaren met elkaar en blijft zich ontwikkelen.

Na een relatief zware eerste seizoenshelft in de 2e klasse, kwam onze JO14-1 in de voorjaarscompetitie terecht in de 3e klasse. Hier bleek het team een maatje te groot. Dat blijkt ook wel uit de uitslagen: er werden 80 doelpunten gescoord en slechts 14 doelpunten tegen gekregen.

Waar in het begin van het seizoen veelvuldig de lange bal werd gehanteerd, kwam er naarmate het seizoen vorderde meer voetbal in het spel. Dit zagen we terug in de laatste competitiewedstrijd tegen SV Wissel uit Epe. Aangezien Batavia JO14-1 het hele seizoen BAS voetbal op de hielen zat, moest er minimaal 1 punt mee naar huis worden genomen.

De sfeer in de ploeg was goed, maar ook gespannen. Onder bezielende leiding van trainer/leiders Floris Nap en Harm Dijkstra viel gelukkig het eerste doelpunt al heel snel. De ploeg bleef goed voetbal laten zien en won met een 1-6 uitslag. BAS JO14-1 was daarmee terecht kampioen!


Staand van links naar rechts: Espen Schmidt, Julian Nap, David Knook, Jurre Dijkstra, Thijs Breg, Linsey Jansen, Tishaeden Fraenk, Jovanni van Dam, Chris Bossenbroek, Jur Groot-Koerkamp, Gijs Toetenel.
Zittend van links naar rechts: Sam Hessel, Nik Verkuyl, Kevin Huisjes, Thomas Paans, Robin Faase.


Foto en verslag: de vaste razende reporter
Terug naar overzicht wedstrijden

Sponsor:
Breg Tulpenkwekerij Breg Tulpenkwekerij

© Copyright 2023, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat